top of page

Algemene werking 

Door het gewicht van het t*Rustdeken....

....Voel je jouw grenzen letterlijk en figuurlijk aan.  

Hierdoor kan je ook in je dagelijkse leven beter jouw grenzen stellen

...Maak je terug bewust contact met je huid en dus ook met je etherisch lichaam

De huid is ons grootste zintuig en de belangrijkste schakel tussen ons fysieke lichaam en ons etherisch lichaam, onze blauwdruk.  Deze blauwdruk is onze 'ongeschonden ik' en is  zeer actief aanwezig in ons. Door hiermee contact te maken zal je lichaam zelf zoveel  mogelijk blokkades opruimen van allerlei aard.  Daar waar je aandacht naartoe gaat vergroot je je energetische stroom.

...Voel je je veilig in je lichaam waardoor je er niet steeds van hoeft te vluchten

Dit vluchten uit je lichaam is een heel gekend fenomeen bij hooggevoelige mensen.  Dit is ook de reden waardoor zij de dingen zo snel aanvoelen en vaak weinig geaard zijn. 

Dit vluchten is ook heel sterk aanwezig bij onrustige kinderen die zich moeilijk kunnen concentreren.  Zij zijn steeds op zoek naar hun grenzen die ze vaak buiten zichzelf ervaren.  Door hun eigen grenzen terug te "voelen" krijgen ze meer vertrouwen in hun eigen lichaam en worden ze rustiger. 

Dit vluchten uit ons lichaam is de sterkste reactie die we kunnen bedenken als we pijn hebben.  We zijn ons hier helemaal niet van bewust. Pijn is een 'monstertje' dat graag gezien en gehoord wordt.  Geven we er geen aandacht aan- door onze vluchtreactie - wordt deze steeds groter. Met behulp van een t*Rustdekentje treden we weer op een veilige manier in contact met onze pijn.  Door deze erkenning zal dit 'monstertje' minder op de voorgrond willen treden en wordt de pijn draaglijker of vermindert die aanzienlijk. 

bottom of page